ge mig

Jag längtar till fredag. Jag längtar till lördag.

herreminskapare

Ofta jag har startat en blogg. Igen. Ja, vad har jag gett mig in på?

2020 kronor fattigare..

..och 12 klädesplagg rikare! Utförsäljning är det bästa som finns. Ja.

Min helg har varit underbart bra. Den var extra lång (studiedag i fredags) och fylld av sånt man älskar.
Fredagen började med Nors i stan och sen tvingade jag ur Nors en grundlig genomgång av hennes garderob. Fick med mig en kjol och ett svart linne hem och det skulle bli kvällens outfit. Kvällen spenderades med goda vänner samt nya vänner (?) hos Felix för en månad tidig födelsedagsfest. Och som vanlig är Felix fester något utöver det vanliga <3.
Morgonen efter var jag överdrivet trött när klockan ringde 0800. Var utanför gympasalen med Nors vid 0900 och efter ha köat en timme öppnades dörrarna till mitt paradis. Utförsäljning. Utförsäljningen är min fristad. Som sagt (skrivet) handlade jag för 2020 kronor. 1300 på lördan och 720 idag, söndag. Jag mår bra rakt igenom när jag är omgiven av kläder. Nomnomn.
Efter utförsäljningen var jag hemma hos Jull tills klockan blev pendeltåg och dax att fara till Dalarö. Tack alla för lördagkvällen! Och jag ursäktar för att jag va trött och gick och la mig. Haha. Men jag hade roligt ändå.
Sen behöver vi inte gå in mer på att bussen inte gick men jag va hemma och på utförsäljningen till 1130. Jag och Carro kollade sen på idol och jag säger bara Jon och Calle i mitt hjärta!

hej världen

Idag är en stor dag. Idag är dagen då jag, Sofia Birgitta Elisabeth Lindman Skommar (sbels), startar en till, en ny, en bättre blogg. "Wohoo!" tänker ni nu va? Eller inte. Jag startar iaf denna blogg så jag kan skriva av mig när jag känner att det försigår mycket i mitt huvud och inte för att ni där ute ska ha nått att läsa.

MEN JAG FÅR DAMP för bloggen ser inte ut som den ska.

test

De började gå mot mitten av parken. I mitten av parken stod ett träd. En ek. Löven hade börjat bli bruna och några låg redan på marken. Runt om trädet fanns inte mycket, bara en bänk, några buskar och en pappers korg.

Mimmi kände av ”ovanligheten” i luften och påpekade att det höll på att bli höst medans hon kollade upp mot himlen. En regndroppe når hennes näsa och sen öppnades himlen och regnet öste ner.

-          Ooh, shiit!! skriker Marcus genom regnet.

Han pekar på bänken och de springer dit.

Han visar Mimmi att sätta sig först med en liten gest med händerna.

-          Tack..

Hundarna hade kommit bra överens vid det här laget. Han släppte lös Loppan och hon sprang runt där i regnet.

-          Hon gillar regn ser jag! påpekade Mimmi.

-          Haha, aa. Men inte Prins, eller??

Nej.. Haha, han är lite kinkig.

RSS 2.0