jag är så förbannat skoltrött.

Jag vill verkligen inte ha måndag. Eller tisdag. Eller onsdag, torsdag eller fredag. Död åt Tengil...


Jag älskar dig, Jake.

Omg. Att jag inte sett den här trailern förut. Har vetat om filmen så grymt länge. *ryser och tårar*


MILEY.

Denna vill jag med se. Vill köpa och läsa boken innan.


TEAM EDWARD.

Den här filmen ser jag fram emot.



Och jag är mer en Robert-tjej, än en Edward-tjej. Robert är underbart tafatt och brittisk, Edward är för blek och.. oglad? Inte mycket fel hos honom ifs..

i'm a barbie girl.

I foto B kursen som jag läser nu håller vi på med ett projekt typ och min grypp håller på att bygga Barbieworld typ. Idag sprang jag och Carro runt barbenta i rosa kläder. Ganska kul faktiksk, haha. Sista lektionen inställd och bengans fick äntligen in Waking Up. Jonna har också skickat ut mitt "brev" jag skrev om praktikplats till sina kollegor. Hoppas någon nappar! Dagen har varit riktigt bra.

Min snebena fick komma tillbaka för idag, pga Barbie. Saknar jag den?




inte bara en grym saga, den är snygg också.


Possibility.

Här sitter jag i min säng och lyssnar på new moon soundtrack och score. Jag trodde inte jag skulle bli en twilight-nörd, men ack så fel man kan ha.
Allt gick fort när jag väl fick böckerna i min hand. Läste ut och såg twilight på 5 dagar. Kastade mig in i new moon men han bara till Volturi innan jag gick och såg den på bio så den sista repliken överraskade mig till tårar. Jag började läsa på eclipse, men försöker att dra ut på den. Längtar till den 10 juni.
Min tumme gör fortfarande ont efter min intensiv läsning. twilight-skada. Hela jag är nu twilight-skadad.
Jag älskar hela grejen. Filmerna är underbara och grymt gjorda. Skådespelarna är über duktiga. Rob är snygg och Kristen är en kopia av min bästa kompis.
Nu är jag bara ett hopplöst fan som kommer dö när böckerna är utlästa och filmerna sedda...

Allt började den 19 december 2009 för min del. Tack för det.


Bob!

Bloggar för första gången från min nya mobil! Ligger i min mammas säng med mamma och kollar på inspelade CSI avsnitt. Mys! Smakade också på den äckliga äppelpajen jag bakade. Inte lika mys...


I LOVE YOU.

Den värsta dagen på året är över. Och med mindre smärta än väntat.
Han har varit borta i 2 jävla år. And I'm still a mess. Och idag va en bra dag jämfört med andra dagar. Bättre än i lördags. Min nya mobil kom idag! Tack Jull för att du finns, skulle inte klara mig utan dig.







Jag tänker på dig varje minut, av varje timme, av varje dygn. I miss you.

i love my mama


2 år.

Kan slemmet i halsen ta och försvinna?
Håller på och söker praktikplatser. Skriver ett personligtbrev som Jonna ska få skicka runt till sina kollegor. Hoppas någon nappar. Ganska underbart att va borta från skolan i 7 veckor. Och i trean 10. Can't wait.
Jag dör snart av längtan efter min nya telefon och Twilight Soundtracket.
Imorrn är den dagen jag inte vill ska kommar. Skulle helt ärligt ligga i sängen och gråta hela dan och försöka att inte tänka. Men det kan jag inte göra. Skolan ska man gå till och plågas mer än vad jag redan gör. Ska självklart va med Jull imorrn, och det skulle jag ju inte kunna göra om jag låg halvdöd hemma. Imorrn behöver jag Jull mer än någonsin.
Och ja, jag ska försöka att inte sörja, utan hylla. Jag vill. Jag kan.

I'm pressing on, to the higher calling of my Lord.


I wish..

Riktigt äcklig jobbig skoldag idag. Tisdagar är hemska. Bläää. Och så håller man på att faila i Matte B också. Inge bra, inge bra.
Mina naglar har nu färgen 30 Mexico från Mavala, vilket är en halvglittrig mörklila färg.
Jag längtar verkligen efter våren. Alla mina jackor bara väntar på att få komma ur den mörka garderoben och ut i den ljumma vårsolen!
Nu är det Paradise Hotel, puss så länge.

fruktigt värre!


jag vill inte vara vaken.


Min helg har minst sagt varit en bergochdalbana.

I fredags hade jag tjejmiddag med mina älskade tjejor, vilket var behövande och underbart. Lördag morgon vaknade jag av att jag grät. Jag drömde en dröm jag inte ville vakna från. Och när jag vaknade kändes det som om jag höll honom i handen. Jag grät lite mera.
Jag fick mina ögonbryn plockade och sen tog jag och mina pappa tuben till Kista. Där köpte jag saker jag gått och längtat efter. En skitrosa jacka från Monki, ett par svarta leggings från NewYorker och en rutig skjorta från H&Ms herravdelning.
Väl tillbaka i Solna handlade jag chips och läsk med Carro och Jull för att sedan dra oss till Simon och ha Pixar-filmmaraton. Vi såg Hitta Nemo, Superhjältarna, Ratatouille och Wall-E. Hade inte sätt Wall-E förut och den var väldigt bra och inte alls som jag trodde.
Var sedan hemma vid 02:40 och möttes av min bror och hans vänner. Blev lagom irriterad och skrek lite på dom innan jag gick in i mitt rum. Jag tog av mig kläderna, la mig i sängen, satte på min ledsen gubbe-spellista och började gråta. Jag grät för att drömen hade tagit slut för tidigt natten innan och för att min bror är som han är och för att på fredag är det två år sedan. Jag grät mig igenom spellistan, tills tårarna började avta och tröttheten kröp närmare. Stängde av iPoden och somnade.
Imorse vaknade jag och ville inte öppna ögonen. Ville inte se allt. Ville va kvar i drömmarnas land. Jag hörde barns röster utanför fönstret och de var som en vaggvisa för mig. Jag halvlyssnande på barnen medans jag försökte sova. Ville inte ha världen idag.
11:30 gick min bror för att gå på bio. Skönt. Sen ringde min pappa. Jag bestämde mig för att ringa tillbaka till honom senare. Låg kvar i sängen tills min bror smsade och skrev att om jag städade skulle jag få spotify premium av honom. Jag städade köket vilket såg förjävligt ut och såg till att lägenheten såg någorlunda ut som den gjorde innan helgen.
Pappa
kom och hämtade mig och vi åkte till lokalen för att möblera om. Mamma och Micke kom hem och vi lagade carbonara och nu på kvällskvisten har jag och Carro gjort en tårta till hennes bror som fyller 21 imorrn.
Nu sitter jag här och längtar inte till fredag.

mari

Jag kom just hem från ögonbryns plocket. Det gjorde ont. Som alla andra gånger. Jag har bestämt mig för att sköta dom lite bättre i framtiden hehe..

Jag lyssnar på min <3-spellista. Den är grym.

I torsdags var jag i centrum och köpte denna tröja som jag har velat ha sen den först kom ut i butikerna men har väntat med att köpa den. Nu kostade den bara 50 spänn så jag var tvungen! Sen var jag på hemköp och där hade dom sötaste godislådorna! Istället för godis påsar lixom. Väldigt gulliga måste jag säga.


saknar värmen, eddy och ystad..


P.S.

Tror jag är för trött för film just nu.. *snark*


D.S.

najs

Klockan är 00:49 och är ganska trött. Tjejerna har lämnat mig och är ensam på mitt rum. Vi har en tjejmiddag varje månad för att catcha up med allt som försigår, och januari vart min månad.
Denna kväll bjöd jag på amerikanska pannkakor med en massa tillbehör. Det var en behövande kväll. Jag älskar dom. Dom är bäst.
Nu tänkte jag titta på filmen "The Boondock Saints" som jag har hört av en Patrik att den är bra och jag hoppas han har rätt! Vet inte om jag kommer hålla mig vaken däremot..
Imorrn ska jag noppa ögonbrynen klockan 1300 och sen hinna träffa pappa och köpa en jacka med Nors innan jag ska va hos Simon klockan 1630. Får se hur jag ska få ihop det. Mm.


Tack för mig för ikväll, och godnatt.

Snart är du min, Xperia X2!

Min nya mobil är nu släppt och beställd! Har väntat plågsamt sen
i november på den, och nu äntligen är den här.

Jag älskar mitt liv just nu. Är lagom rik. Har lagom mycket kläder.
Har lagom med läxor. Skiter lagom mycket i vissa saker.
Saknar bara ett jobb, en pojkvänn och en praoplats.
Och så saknar jag våren!






I don't get the "you make me wanna be a better person" shit?

kul


igår va hård, idag lite mjukare

Mina naglar är täckta av nagellacket Sweet från Mavala, och håller på att skriva min egen version av Dante Alighieris helvetestratt. Kul.

Nagellack är min nya "grej". Jackor är också min "grej". Mm, jag vill att det ska bli vår så att man kan gå över till tunnare jackor och ljusare nagellack.

over and out.















dagens hjälte: mamma

lena


hey hey 2010

Och så var det nytt år. Hade en ganska spännande nyårsafton kan man ju säga. Herrejesus.

Har varit på läger på Åland men mina konfirmander och har haft jätteroligt!

Är grymt trött...

MATTE I LET'S DANCE <3

RSS 2.0